Træfælding og beskæring af træer med kran​

Vi tilbyder træfældning med kran. Gennem samarbejder, har vi kraner til rådighed, og kan derfor hjælpe med opgaver, hvor dette er nødvendigt.

Har du brug for beskæring af træer ved bygninger og veje? Hos Fyns Træfældning & Topkapning er vi specialister på området. Vi står klar til at hjælpe i bl.a. Odense, Svendborg, Middelfart og på resten af Fyn.

Vi har en masse erfaring på området inden for træbeskæring. Vi har hjulpet både private, erhverv og offentlige instanser med fældning og vedligeholdelse af træer og andre typer bevoksning i nærheden af huse og veje. Vores erfaring gør derfor, at vi kan løse enhver opgave.

Sådan udfører vi beskæring af træer med kran

Når vi skal udføre beskæring af træer ved bygninger og veje, er der flere forskellige måder at gribe det an på. En af de metoder, vi ofte benytter, er at udføre træbeskæring med kran. Her monterer vi en kran på det stykke træ, der skal fældes.

Når vi fælder træet, vil kæden, og dermed kranen, gribe træet, så det ikke vælter ned i huset. Derudover gør det heller ikke skade på andre omkringliggende træer eller buskads. 

Som noget nyt har vi anskaffet os en savgrab, som både kan gribe og save grenen samtidig. Derfor bliver vores opgaver udført med stor sikkerhed.

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forhold til stubfræsning, træfældning eller højspændingsarbejde. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 21 43 10 44 eller sende en mail til fynstraefaeldning@gmail.com.

Lad os hjælpe dig med beskæring af træer

Du kan trygt vælge os, når du har brug for beskæring af træer. Vi har nemlig de helt rigtige kompetencer til formålet. Er du interesseret i at høre mere om vores priser på fældning af træer, er du velkommen til at kontakte os.

35 års erfaring

​​Vi har været i branchen i mange år, og her derfor stor erfaring indenfor feltet.

Brede kompetencer

​​Vi har brede kompetencer lige fra skovarbejde til højspændingsmontage.

Kører på hele Fyn

​Vi står til rådighed på hele Fyn og øerne, og vi kører gerne for den rette opgave

Fokus på sikkerhed

​Sikkerhed er vigtig for os, og vi sørger altid for at sikkerheden er på plads.

Billeder fra nogle af vores opgaver

Vi løser mange forskellige opgaver. Her i galleriet kan du se billeder fra nogle af dem.

Skriv til os her

Hvis du har behov for rådgivning eller gode råd, er du mere end velkommen til at kontakte os. Udfyld vores formular og vi vender retur til dig med et svar hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har udført arbejde sammen med

Over 280 følger med

Følg Fyns Træfældning & Topkapning på Facebook

Hos Fyns Træfældning & Topkapning opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

stars (2)

​"Super tilfreds med løsning af opgaven. Blev løst til aftalt tid. Sikkerheden var helt i top. Kan kun give de bedste anbefalinger til Keld og hans folk."

- Anders Pasgaard via Facebook

Har du spørgsmål?

E-mail: fynstraefaeldning@gmail.com

Telefon: 21 43 10 44​

​CVR: 17793799

REKLAMEBESKYTTET

Skal vi hjælpe med dit projekt?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.